Avond4Daagse

Terugblik Avond4Daagse

Vier avonden zomers wandelplezier!

Dat is de subtitel van de Avond4daagse. Helaas gooide op donderdag de weergoden roet in het eten met code geel en voorspelde regen en onweer. Maar de meeste wandelaars kwamen ook op donderdag opdagen. Vrijdag kregen wij bij de inschrijftafel veel opmerkingen; ‘gisteren zeiknat geworden, maar het maakte niet uit’! Dit toont het enthousiasme van zowel de kinderen als de volwassenen over de Avond4daagse. Mooie routes, een lekker stuk fruit voor onderweg, drie dagen zonnig weer, veel kinderen die papa en mama (of opa en oma) op sleeptouw namen, dit alles kwam voorbij. Met op vrijdag een kinderdisco, waar sommige kinderen nog bijna 2 uur hebben gesprongen en gezongen (nadat ze 5 kilometer gelopen hebben).

Wat vooral heel leuk is om te zien, is dat kinderen de eerste avond beschroomd naar de inschrijftafel komen. Diezelfde kinderen geven je op dag 3 vol enthousiasme hun startkaart om de knip te krijgen, zodat ze kunnen gaan lopen. En ze willen vooral de medaille niet mislopen.

In totaal hebben tijdens de vier dagen 628 wandelaars gelopen. Na afloop op vrijdag zijn door Cor 147 medailles uitgereikt. De kinderen, die vorig jaar ook gelopen hebben, kregen een medaille met een 2; dit waren er 44. Daarnaast hebben 22 kinderen, die dit jaar voor de eerste keer de Avond4daagse gelopen hebben, een medaille met een 1 gekregen. Ook 81 volwassenen werden verblijd met een medaille.

Kortom, we kijken met veel plezier terug op een geslaagde Avond4daagse.

Terug naar overzicht

vOOR MEER INFORMATIE NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Klik hier