Jeugd

Wandelvereniging Vilt heeft sinds kort ook wandeltochten speciaal voor de jonge wandelaar van 6 tot 14 jaar. Deze lopen onder begeleiding van (groot)ouders/verzorgers gratis mee en maken onderweg allerlei leuke dingen mee en krijgen na afloop een echte medaille en leuke extra's. Bij elke tocht worden speciale opdrachten uitgevoerd en na afloop beoordeeld; de beste 3 inzendingen ontvangen een leuke prijs. Ook worden er onderweg foto's gemaakt die we plaatsen op onze website. Ook voor de mooiste foto is er elke keer een speciale prijs. Vanaf 2021 is daar bij gekomen de Avond4daagse: 4 avonden 5 of 10 km wandelen in de buurt van Vilt- Berg en Terblijt.

Voor kinderen die in een jaar alle 3 de jeugdtochten plus de Avond4daagse meelopen is er een speciale oorkonde en een heel bijzondere medaille. 

De jeugdtochten vinden plaats tijdens de 3 reguliere tochten van WV Vilt: in april de BOEM-TOCHT, in oktober het GEULDALRONDJE en in december de SNEEUWBALLENTOCHT. De Avond4daagse vindt steeds plaats vanaf de vierde dinsdag van juni. Onderstaand vindt u info over deze tochten. 

Voor onze jeugdige wandelaars hebben wij nu ook een speciale jeugdafdeling opgericht. Naast het speciale jeugdlidmaatschap van €5 per jaar worden hier in de toekomst diverse nieuwe jeugdactiviteiten georganiseerd. 

Boem-Tocht

Boem-Tocht

Sneeuwballentocht

Sneeuwballentocht

Avond4Daagse

Avond4Daagse

vOOR MEER INFORMATIE NEEM GERUST VRIJBLIJVEND CONTACT MET ONS OP

Klik hier